Depå SthlmRätt hyrlift för varje uppgift

Boka hyrlift hos oss på Mälarlift. Vi har ett brett sortiment av hyrliftar såsom bomliftar, saxliftar, billiftar, släpvagnsliftar och teleskoplastare vilket medför att du som kund får rätt hyrlift för varje uppgift. Vi täcker upp stora delar av landet och har kontor i Västerås, Gävle, Stockholm och Uppsala.

 

Klicka här för att se hela vårt hyrlift sortiment

 

 

 
 
 

Mälarlift etablerar depå i Gävle

Mälarlift som är en av Mellansveriges största aktörer inom hyrliftar investerar nu i Gävleregionen genom att köpa en fastighet och etablerar en egen uthyrningsdepå i Gävle. Det blir en fullserviceanläggning för uthyrning av alla typer av liftar och självgående arbetsplattformar som skyliftar, bomliftar, saxliftar, billiftar, släpvagnsliftar och teleskoplastare samt byggställningar.
 
Mälarlift har förvärvat EuroTechs nybyggda fastighet på Fjärdingsvägen 1 vid E4:an intill Gävle Bro.– Gävleregionen har länge varit en stor marknad för oss och den här satsningen känns helt rätt på flera sätt, säger regionsansvarige Jonas Gustafsson som själv bor i Kungsgården. Genom det här kan vi erbjuda ännu bättre service och tillgänglighet. En stor anledning till det här steget är att vi verkligen tror på den här regionen. Våra kunder är involverade i många nya spännande projekt som arenabygget och den fantastiska utvecklingen som sker i hamnen så det känns kul att vara en aktiv del av den positiva utvecklingen. Genom det strategiska läget intill E4 och E16 förstärker Mälarlift positionen även gentemot Dalarna och övriga Norrland där det också finns en stor kundkrets.
 
– Gävle är ju ett fantastiskt logistiknav. Vi har egna bilar för akutjobb men kommer även att etablera samarbete med lokala åkerier för att kunna leverera hyrliftar i alla riktningar. Sannolikt kommer vi även att behöva rekrytera en del personal till både verkstad och uthyrningen. Vi beräknar att vara på plats och igång i början av april. Mälarlift AB med säte i Västerås har idag även kontor i Stockholm och Uppsala. Sedan starten 1984 har fokus varit att erbjuda uthyrning av liftar till företagskunder. Man har idag mer än 500 hyrliftar i den moderna maskinparken vilket ger goda förutsättningar till att kunna erbjuda rätt hyrlift för rätt uppgift.
 
Välkommen att boka hyrlift i Västerås, Gävle, Stockholm och Uppsala!
 

Sidkarta


Leverans av hyrlift

Här är några av de orter vi levererar hyrlift till:

VästmanlandVästeråsKöping, Sala, Fagersta, Hallstahammar, Arboga, Surahammar, Kungsör, Norberg, Skinnskatteberg

Stockholms länStockholm, Huddinge, Solna, Järfälla, Sollentuna, Botkyrka, Haninge, Tyresö, Sundbyberg, Nacka, Danderyd, Uppl. Väsby

Uppsala länUppsalaEnköping, Bålsta

GävleborgGävle, Sandviken, Hofors

SödermanlandEskilstuna, Nyköping, Katrineholm, Strängnäs, Oxelösund

Örebro län Örebro, Karlskoga, Kumla

DalarnaBorlänge, Falun, Avesta, Ludvika, Mora

ÖstergötlandLinköping, Norrköping, Motala, Finspång, Mjölby

Vi erbjuder smidiga och prisvärda transporter av våra hyrliftar, läs mer om detta på sidan Enkla och billiga transporter.

 

HVO100

HVO100 Miljödiesel – ett självklart val