VM-guld till Mälarlift-Spelaren och övriga killar i U21

Ryssland ledde VM-finalen i bandy för U21 med 4-1 när Sverige plötsligt skakade liv i matchen med två snabba reduceringar. Ryssland utökade dock ledningen till 5-3 efter 67 minuters spel och då såg det återigen mörkt ut för blågult. Hoppet tändes dock i den 89:e minuten när Sverige återigen reducerade.

På tilläggstid tilldömdes Ryssland straff och många fick nog känslan av att det roliga var över men Sveriges målvakt räddade straffen och i den fjärde övertidsminuten prickade Sverige in kvitteringen. I sudden death kunde sen blågult fullborda bragden via ett hörnmål.

– Vi säger grattis till Mälarlift-Spelaren Joel Engström och hans lagkamrater!

Mälarlift samlar varje år in pengar till Tillberga Bandy via sponsringsprojektet Mälarlift-Spelaren. De pengar som samlas in fungerar som ekonomiskt stöd för att kunna kontraktera en spektakulär spelare som ska vara med och bidra till att klubben förstärker sin position ytterligare i svensk bandy. Årets Mälarlift-Spelare är Joel Engström