Liftutbildning

Liftkurs

Körkort för skylift? Liftutbildning varje torsdag!

Vår liftutbildning ger dig teoretiska och praktiska kunskaper för säker liftanvändning. Vi har tidsoptimerat vår liftutbildning så att den går på drygt en halvdag istället för heldag. Det betyder inte att vi tummar på kvaliteten, däremot använder vi ett stort antal liftar under praktikdelen vilket minskar onödig väntetid. Vi har dessutom skalat bort lunch och diverse kringarrangemang som vi inte anser är relevanta i sammanhanget – allt för att spara din dyrbara tid!

Liftutbildningens innehåll

Vi går igenom aktuella arbetsmiljölagar samt liftens uppbyggnad, drift, manövrering, egenskaper, användningsområde, begränsningar, underhåll och kontroll.

Liftutbildning i Västerås, Stockholm, Uppsala, Gävle mm

Vi hjälper dig med liftutbildning i Västerås, Stockholm, Uppsala och Gävle. Vill du ha liftutbildning i Eskilstuna, Örebro eller annan närliggande ort kan vi se över möjligheterna att ordna detta.

Vid liftutbildning på annan ort än Västerås, Stockholm, Uppsala och Gävle gäller en minimidebitering motsvarande 10 deltagare samt att du som kund tillhandahåller lokal för teoridelen och utrymme att köra liftar på under praktikdelen. Du står för lokal/utrymme, vi tar med oss liftarna.

Liftutbildning varje torsdag och fredag

Varje torsdag mellan 8.00 och 12.45 anordnar vi liftutbildning i Västerås och varje fredag mellan 8.00 och 12.45 anordnar vi liftutbildning i Bro utanför Stockholm.

Pris

Västerås, Stockholm, Uppsala och Gävle: 1 590 kr/deltagare

Övriga närliggande orter: 1 990 kr/deltagare (minimidebitering 10 deltagare)

Priser exkl. moms

Kontakta oss