Liftutbildning

Liftkurs

Körkort för skylift? Liftutbildning varje torsdag!

Vår liftutbildning ger dig teoretiska och praktiska kunskaper för säker liftanvändning. Vi har tidsoptimerat vår liftutbildning så att den går på drygt en halvdag istället för heldag. Det betyder inte att vi tummar på kvaliteten, däremot använder vi ett stort antal liftar under praktikdelen vilket minskar onödig väntetid. Vi har dessutom skalat bort lunch och diverse kringarrangemang som vi inte anser är relevanta i sammanhanget – allt för att spara din dyrbara tid!

Liftutbildningens innehåll

Vi går igenom aktuella arbetsmiljölagar samt liftens uppbyggnad, drift, manövrering, egenskaper, användningsområde, begränsningar, underhåll och kontroll.

Liftutbildning i Västerås, Stockholm, Uppsala, Gävle mm

Ordinarie liftutbildningar hålls på Omformargatan 22 i Västerås men vill ni hellre ha liftutbildning i Stockholm, Uppsala, Gävle, Eskilstuna eller annan närliggande ort kan vi se över möjligheterna att ordna detta.

Vid liftutbildning på annan närliggande ort än Västerås, Stockholm, Uppsala och Gävle gäller en minimidebitering motsvarande 10 deltagare samt att du som kund tillhandahåller lokal för teoridelen och utrymme att köra liftar på under praktikdelen. Du står för lokal/utrymme, vi tar med oss liftarna.

Liftutbildning varje torsdag

Normalt anordnar vi liftutbildning i Västerås varje torsdag mellan 8.00 och 12.45 men det är inte alls ovanligt att vi anordnar extra kurser även andra dagar i veckan.

Semesteruppehåll: Sista kursen innan semesteruppehållet hålls den 13/7. Därefter är det upphåll med start igen den 17/8.

Pris

Västerås, Stockholm, Uppsala och Gävle: 1 590 kr/deltagare

Övriga orter: 1 990 kr/deltagare (minimidebitering 19 900 kr)

Priser exkl. moms

Kontakta oss