Ny depå – nu kan du hyra skylift i Gävle

Gävle_2

Mälarlift investerar nu i Gävleregionen genom att etablera en egen uthyrningsdepå i Gävle. Det blir en fullserviceanläggning för uthyrning av alla typer av liftar och självgående arbetsplattformar så som skyliftar, bomliftar, saxliftar, billiftar, släpvagnsliftar och teleskoplastare samt byggställningar.

Mälarlift har förvärvat EuroTechs nybyggda fastighet på Fjärdingsvägen 1 vid E4:an intill Gävle Bro (klicka här för karta).
– Gävleregionen har länge varit en stor marknad för oss och den här satsningen känns helt rätt på flera sätt, säger regionsansvarige Jonas Gustafsson som själv bor i Kungsgården. Genom det här kan vi erbjuda ännu bättre service och tillgänglighet. En stor anledning till det här steget är att vi verkligen tror på den här regionen. Våra kunder är involverade i många nya spännande projekt som arenabygget och den fantastiska utvecklingen som sker i hamnen så det känns kul att vara en aktiv del av den positiva utvecklingen.

Genom det strategiska läget intill E4 och E16 förstärker Mälarlift positionen även gentemot Dalarna och övriga Norrland där det också finns en stor kundkrets.
– Gävle är ju ett fantastiskt logistiknav. Vi har egna bilar för akutjobb men kommer även att etablera samarbete med lokala åkerier för att kunna leverera liftar i alla riktningar. Sannolikt kommer vi även att behöva rekrytera en del personal till både verkstad och uthyrningen. Vi beräknar att vara igång på plats i början av april.
 
Mälarlift AB med säte i Västerås har idag även kontor i Stockholm och Uppsala. Sedan starten 1984 har fokus varit att erbjuda uthyrning av liftar till företagskunder. Mälarlift har idag mer än 500 liftar i den moderna maskinparken.

För mer information kontakta
Jonas Gustafsson
Mobil 070-631 09 99
Telefon 026-14 08 00
jonas@malarlift.se

Media om den nya Gävle-depån

Hyr skylift i Gävle – Gefle Dagblad: Nytt liftföretag till Gävle

Skyliftuthyrning i Gävle – Arbetarbladet: Mälarlift öppnar depå i Gävle

Hyrliftar i Gävle – Företagsbladet: Lyft för liftar i Gävleregionen

Hyr lift i Gävle – Affärer: Nytt liftföretag till Gävle

Hyra skylift i Gävle

Behöver du hyra skylift i Gävleborg/Dalarna kontakta Jonas Gustafsson, klicka på länken nedan för kontaktuppgifter.

Hyra skylift i Gävle – Kontaktuppgifter