Depå Sthlm

Rätt hyrlift för varje uppgift

Boka hyrlift hos oss på Mälarlift. Vi har ett brett sortiment av hyrliftar såsom bomliftar, saxliftar, billiftar, släpvagnsliftar och teleskoplastare vilket medför att du som kund får rätt hyrlift för varje uppgift. Vi täcker upp stora delar av landet och har kontor i Västerås, Gävle, Stockholm och Uppsala.

Klicka här för att se hela vårt hyrlift sortiment

 

HVO100

Vilka är fördelarna med att använda miljödiesel? Ur ett lokalt perspektiv handlar det om att förbättra arbetsmiljön för såväl vår egen personal som för våra kunder och ur ett globalt perspektiv handlar det givetvis om att minska den allmänna miljöpåverkan. HVO100 känns därför som ett självklart val för oss på Mälarlift.

 

Leverans av hyrlift

Här är några av de orter vi levererar hyrlift till:

VästmanlandVästeråsKöping, Sala, Fagersta, Hallstahammar, Arboga, Surahammar, Kungsör, Norberg, Skinnskatteberg

Vi levererar många hyrliftar till Västerås, Köping, Sala, Hallstahammar och Surahammar. Våra hyrliftar används även frekvent i Fagersta, Arboga, Kungsör, Norberg och Skinnskatteberg. Välkommen att hyra skylift av oss i Västmanland, vår depå ligger på Omformargatan 22 i Västerås.

Stockholms länStockholm, Huddinge, Solna, Järfälla, Sollentuna, Botkyrka, Haninge, Tyresö, Sundbyberg, Nacka, Danderyd, Uppl. Väsby

Vi levererar dagligen hyrliftar till Stockholm. Är du i behov av en hyrlift i Stockholm? Välkommen att hyra skylift av oss, vår depå ligger på Ullevivägen 4 i Bro.

Uppsala länUppsalaEnköping, Bålsta

Är du i behov av hyrlift i Uppsala, Enköping eller Bålsta? Vi levererar hyrliftar i hela Uppsala län. Välkommen att hyra skylift hos oss, vår depå ligger på adressen Vaksala Fridhem 40 i Uppsala.

GävleborgGävle, Sandviken, Hofors

Är du i behov av hyrlift i Gävleborg? Vi levererar hyrliftar till Gävle, Sandviken och Hofors, ja hela Gävleborgs län. Välkommen att hyra skylift hos oss, vår depå ligger på adressen Fjärdingsvägen 1 i Gävle.

SödermanlandEskilstuna, Nyköping, Katrineholm, Strängnäs, Oxelösund

Vi hyr ut liftar i Södermanland. Närmsta depå hittar du i Västerås och Stockholm. För att hålla nere transportkostnaden för dig som hyr lift av oss levererar vi våra hyrliftar på egna lastbilar.

Örebro län Örebro, Karlskoga, Kumla

Vi hyr ut liftar i Örebro län. Närmsta depå hittar du i Västerås. För att hålla nere transportkostnaden för dig som hyr lift av oss levererar vi våra hyrliftar på egna lastbilar.

DalarnaBorlänge, Falun, Avesta, Ludvika, Mora

Är du i behov av hyrlift i Dalarna? Vi levererar hyrliftar till bland annat Borlänge, Falun, Avesta, Ludvika och Mora. Välkommen att hyra skylift hos oss, närmsta depå hittar du i Gävle.

ÖstergötlandLinköping, Norrköping, Motala, Finspång, Mjölby

Är du i behov av hyrlift i Östergötland? Vi levererar hyrliftar till bland annat Linköping, Norrköping, Motala, Finspång och Mjölby. Välkommen att hyra skylift hos oss, närmsta depå hittar du i Stockholm.

 

Vi erbjuder smidiga och prisvärda transporter av våra hyrliftar, läs mer om detta på sidan Enkla och billiga transporter.

 

Sidkarta